Over Bokpop

De geschiedenis van Bokpop

Bokpop is in 2017 ontstaan vanuit de wens om in Siddeburen een festival te laten bestaan. In voorgaande jaren werd Schanspop succesvol georganiseerd en wij wilden dit succes graag voortzetten, maar dan op kleinere schaal verdeeld over twee weekenden in september en oktober. En dat is ons groots gelukt! Ons eerste festival was een succes, zowel qua bezoekersaantallen als organisatie en artiesten!

 

Onze Doelstellingen

Onze grootste doelstelling is om dit succes in de komende jaren nog vaak te herhalen en hopelijk ook te overtreffen. We willen dat Siddeburen (en natuurlijk de wijde omgeving) de komende jaren kan blijven genieten van een top-evenement in een gezellige sfeer met nationale en internationale artiesten.

 

Organisatie & Vrijwilligers

We zijn een jong festival, maar dankzij de kennis en kunde in Siddeburen en jeugdhonk de Schans omtrent het organiseren van een jaarlijks terugkerend popevenement, zijn we een geoliede machine. We maken gebruik van de zeer rijke ervaring die de organisatie van Schanspop 30 jaar lang tot een succes heeft gemaakt. Dit zie je als bezoeker terug in de organisatie omtrent overnachtingen, eten&drinken en beleving van de concerten. Voor artiesten is het ook prettig met een ervaren organisatie & vrijwilligers te werken, wij weten als geen ander wat er nodig is om een evenement te doen slagen!

 

Hét festival in Siddeburen waar je gewoon bij móet zijn!

Koop nu je tickets