Artiesten 2023

Ronnie Ruysdael

DJ Roy

Als er 1 diehard DJ een feesttent of festival letterlijk kan afbreken is het wel DJ Roy! Met jarenlange ervaring, uitverkochte shows en prijzen als Beste Cafe DJ van Nederland en Populairste Party DJ van Nederland start dit jaar start zijn nieuwe tour, DJ Roy 2.0!

Deze DJ & Mc in 1 brengt een freestyle set vol energie en vuur, met een duidelijke slogan, FUCK MUSICAL BORDERS, DJ Roy draait wat hij wil en wanneer hij het wil,

Het thema? PARTY HARD!

DJ Roy staat op vrijdag 29 september op Bokpop Siddeburen

Guilty Pleasure

Die Verrückte Stunde

DE OVERTREFFENDE TRAP VAN FEESTVIEREN!

Die Verrückte Stunde is gestoord, super toll en staat voor 100% feestgarantie! Het zijn de kneiters die iedereen schaamteloos meeblèrt en waarop iedereen los gaat! Wedden dat jij hits als Wake Me Up Before You Go Go, Gangnam Style, Sex on the Beach, Mambo No. 5 en natuurlijk Leef! Van Andre Hazes kan meezingen

Die Verrückte Stunde staat op vrijdag 29 september op Bokpop Siddeburen

Guilty Pleasure

Jeroen van der Boom

Niemand kon de afgelopen tien jaar om Jeroen van der Boom (1972) heen. Hoewel hij altijd bekend heeft gestaan als een groot talent en zijn hand niet omdraaide voor presentatieklussen, imitaties of optredens als allround entertainer, vallen met het verschijnen van zijn hit ‘Jij Bent Zo’ in 2007 alle puzzelstukjes op de juiste plaats. De mega-hit staat wekenlang op één en blijft in de hoogste regionen staan, als ook zijn volgende single Eén Wereld de top bereikt. Met zijn platina status bekroonde album ‘Jij Bent Zo’ kan niemand meer om Jeroen van der Boom heen en zet Jeroen zichzelf definitief op de kaart.

Jeroen van der Boom staat op zaterdag 30 september op Bokpop Siddeburen

Charlie Lownoise Bokpop 2022

Alice Deejay

Eind jaren ’90 kon je geen club binnenlopen of radio aanzetten in Europa, Amerika of Azië zonder de hits van Alice Deejay te horen! ‘Better Off Alone’, ‘Back In My Life’ en ‘Will I Ever’ groeiden uit tot Alice DJwereldhits en bereikten de hitlijsten in o.a. UK, VS, Duitsland, Frankrijk, Zuid-Afrika, Australië, Canada, Scandinavië, Spanje, Portugal en België.

In totaal verkocht Alice Deejay wereldwijd ruim 1 miljoen albums van ‘Who Needs Guitars Anyway?’ en nog eens 5 miljoen singles. Naast ‘ Better Off Alone’, ‘Back In My Life’ en ‘Will I Ever’ bereikten ook ‘The Lonely One’ en ‘Celebrate Our Love’ de hoogste regionen van de internationale hitlijsten.

In 2013 gingen David Guetta, Ne*Yo en Akon aan de haal met de ‘killer hook’ uit Alice Deejay’s hit ‘Better Off Alone’. Dit resulteerde in de wereldhit ‘Play Hard’ én hernieuwde interesse voor Alice Deejay.

Alice Deejay staat op vrijdag 6 oktober op Bokpop Siddeburen.

Guilty Pleasure

Outsiders

Bekend gezicht op all Europese party hotspots, gerespecteerd bij de grootste namen in de scene en beroemd (of berucht) door zijn unieke en explosieve adrenaline-kicks; Outsiders.

Deze getalenteerde entertainende DJ / Producer eist dikverdiend zijn plek op steeds grotere podia. Onder het genot van beats, drank en adrenaline reist hij nationaal en internationaal de beste clubs langs.

Outsiders staat op vrijdag 6 oktober op Bokpop Siddeburen

Guilty Pleasure

DJ Ikwillem

Beleef een onvergetelijke avond met DJ Ikwillem op Bokpop Siddeburen! Deze getalenteerde DJ heeft de kracht om de menigte te betoveren met zijn unieke mix van beats en melodieën. Vanaf zijn debuut heeft DJ Ikwillem indruk gemaakt met zijn meeslepende optredens en energieke sets. Laat je meevoeren op de dansvloer en geniet van een onvergetelijke ervaring met DJ Ikwillem tijdens ons festival.

DJ IkWillem staat op zaterdag 7 oktober op Bokpop Siddeburen

T-Spoon

De Alpenzusjes

De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe feestknaller Drinklied. Op ludieke wijze krijgen zij elk feest gegarandeerd aan de gang. Het publiek gaat lekker los, zet spontaan de polonaise in en jumpt gezellig met de zusjes mee. Hun hits: Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei en Kontebonke zetten de tent compleet op zijn kop.

De Alpenzusjes hebben geen sneeuw en aprés ski tent nodig om een feestje te vieren. Wat ze ook ten gehore brengen, de voetjes kunnen van de vloer en samen met de Alpenzusjes feest iedereen tot diep in de nacht.

Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

De Alpenzusjes staan op vrijdag 29 september op Bokpop Siddeburen

Rene-Karst

Vieze Jack

Vieze Jack is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een interactief feest.

Zijn hit “Captain Jack” is meer dan 5 Miljoen keer bekeken op YouTube! Vieze Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen dat hij gebruikt om met het publiek te interacteren. Natuurlijk neemt Vieze Jack altijd zijn sexy danseressen mee; De Jacketietas!

Vieze Jack staat op vrijdag 29 september op Bokpop Siddeburen

Guilty Pleasure

Legends

Are you ready for the Major League?!

Legends is de meest energieke liveband van Nederland. Deze 5 heavy hitters krijgen ieder festival, feesttent of ander event aan het springen. Met de vetste mash-ups en medleys zet Legends in hoog tempo een weergaloos muziek spektakel weg. Vette licht- en special effecten blazen de tent volledig op.

Legends staat op zaterdag 30 september op Bokpop Siddeburen

Totally Spice

Vengaboys

Vengaboys zijn terug en hotter dan ooit. Sinds hun wereldwijde terugkeer in 2009 naar internationale podia is het resultaat een verbazingwekkende 150 grote shows per jaar met veel aanvragen voor retourboekingen.

The Vengaboys Live Experience toont hun multi-platina hits Up & Down, Kiss (When the sun Don’t Shine), We Like To Party!, Uncle John From Jamaica, Boom, Boom, Boom, Boom!!, We’re Going To Ibiza, en Shalala Lala, samen met de huidige Top-40 feesthits die regelmatig aan de mix worden toegevoegd.

De originele leden van de Vengaboys zijn een ‘lean and mean party-machine’ en weten absoluut hoe ze het feest op gang moeten brengen, aangedreven door waanzinnige outfits, live vocals en spectaculaire visuals voor een avond vol plezier!

De Vengaboys staan op vrijdag 6 oktober op Bokpop Siddeburen.

Wat Aans

Bonnie St. Claire

Bonnie St. Claire heeft haar sporen in de muziek ruim verdiend en gaat al heel wat jaren mee. Van haar debuut in 1967 tot haar grote doorbraak met hits als ‘Clap your hands and stamp your feet’ en de verrassende smartlap ‘Dokter Bernhard’. Bonnie’s tijdloze hits, waaronder ‘De Roos’ en ‘Morgen wordt alles anders’, hebben haar een vaste plek in de Nederlandse showbizz bezorgd.

Mis deze unieke kans niet om te genieten van haar onvergetelijke muziek op Bokpop Siddeburen. Kom meezingen en dansen en geniet van het feest!

Bonnie St. Claire staat op zaterdag 7 oktober op Bokpop Siddeburen

Guilty Pleasure

Joost mag het weten

JMHW! neemt je mee op een reis door de Nederlandse pophistorie waarbij alle hoogtepunten vanaf de jaren 70 tot aan nu voorbij komen! Van Golden Earring tot Blof en van Doe Maar tot Nick en Simon…!!! In een drie uur durende show werkt JMHW! van mooie luisterliedjes zoals “Zoutelande” van Blof, naar knallende feestnummers zoals “Viva Hollandia” (Wolter Kroes), “leef” (Andre Hazes jr) en “This is what it feels like” (Armin van Buuren).

En sinds JMHW! In 2019 twee prachtige zangeressen met gouden keeltjes aan de band heeft toegevoegd, ontbreken ook Anouk, Linda, Roos & Jessica, Caro Emerald en Davina Michelle niet langer op de setlist.

Joost mag het weten staat op zaterdag 7 oktober op Bokpop Siddeburen

Paul Elstak

Jan Biggel

Kerstkindje Jan Biggel is inmiddels bekend door heel Nederland, met zijn unieke sound en zijn oneindige enthousiasme zet hij menig feest op zijn kop. In 2020 laat hij voor het eerst landelijk van zich horen met Fleske d’rin Fleske d’r uit en natuurlijk zijn mega hit ‘Ons Moeder Zeej Nog’.

Met zijn kamer vullende persoonlijkheid zorgt hij dat de glazen gevuld worden en de stemming stijgt. En de recente single ‘Lilluke Linda’ is inmiddels ook een niet te missen meezinger op menig feest. Zijn levensmotto: Met humor kom je overal. Wij durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Biggel Is Geweest!

Jan Biggel staat op vrijdag 29 september op Bokpop Siddeburen

Guilty Pleasure

Sjaak

Mr. Shakes a.k.a Sjaak is doorgebroken met rauwe tracks als ‘Ik heb schijt’ en ‘Wat is er?’. Hij was onderdeel van het legendarische project “Strijdersysteem” en is te horen op een groot aantal partyhits. Bewapend met deze hits verovert hij de Nederlandse podia en zet hij een slopende party set neer.

Na het mega succes van ‘Stap Voor Stap’ met Kav Verhouzer besloot Sjaak zichzelf 100% te geven voor de samenwerking met Armada en dat resulteerde in tracks als ‘Wifen’ met Bizzey en “Pipperdepap’ met Tony Junior. Kom feesten met Sjaak op Bokpop Siddeburen! Het dak kan eraf!

Sjaak staat op zaterdag 30 september op Bokpop Siddeburen

Guilty Pleasure

DJ Tonko

Het dak gaat eraf met DJ Tonko!

Kom gezellig mee dansen en geniet van de ene na de andere hit! DJ Tonko leid je de nacht in!

DJ Tonko staat op zaterdag 30 september op Bokpop Siddeburen

Guilty Pleasure

The Guilty Pleasure

Herbeleef de foutste 90’s hits in sneltreinvaart met deze waanzinnige liveband!

Schaamteloos, barstensvol energie en nooit te moe voor een feestje; The Guilty Pleasure neemt jou mee terug naar toen. Zing mee en dans met hen de avond door, terwijl de hits je om je oren vliegen. In 3 sets spelen zij meer dan 100 songs uit de 90’s.

Geen genre blijft onaangeraakt – Zij vliegen van Vengaboys via de Backstreet Boys naar Paul Elstak, allemaal 100% live! Deze 5 heren en 1 dame zorgen dat iedereen zakt, zingt, hakt en springt. Dus stof af die panterbloes, hoge leren laarzen, walkman of onesie, en vlieg met The Guilty Pleasure terug naar de jaren 90!

The Guilty Pleasure staat op vrijdag 6 oktober op Bokpop Siddeburen

Guilty Pleasure

Frans Duijts

Ontdek het fenomenale succesverhaal van volkszanger Frans Duijts op Bokpop! Van geluidsman bij Nederlandse artiesten tot verrassende imitator van André Hazes, Frans veroverde de muziekwereld met zijn hit ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’. Zijn albums bereikten gouden status en hij won de prestigieuze Edison Pop.

Als gast bij diverse tv-shows en optredens op grote evenementen heeft Frans zijn plek in de Nederlandse muziekscene veroverd. Mis deze kans niet om zijn onvergetelijke optreden te ervaren op Bokpop Siddeburen!

Frans Duijts staat op zaterdag 7 oktober op Bokpop Siddeburen