Artiesten 2021

Q-Music The Party

Terwijl Qmusic uitgroeit tot het populairste radiostation van Nederland is Qmusic the Party in het land al jarenlang de populairste garantie voor Feest! Honderden events zijn in een bruisende party getransformeerd door de meest innovatieve show van Nederland. Het adembenemende decor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend. Uiteraard zijn ook de belangrijkste ingrediënten voor een groots feest meer dan goed geregeld: alleen de grootste hits en de aller foutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste DJ’s.

Kom op vrijdag 24 september naar Bokpop Siddeburen.

Ronnie Ruysdael

Ronnie Ruysdael

Ronnie Ruysdael was de leadzanger van feestband De Sjonnies en staat nu al meer dan 25 jaar op het podium. Hij durft te zeggen dat het nog nooit is gebeurd, dat er geen polonaise werd gelopen. Vandaar ook dat men hem de titel ‘Koning van de Polonaise’ heeft gegeven.

Ronnie zingt naast zijn nieuwe liedjes ook nog steeds nummers uit zijn tijd met De Sjonnies. Zo zal hij ‘Dans je de hele nacht met mij’ en ‘Zwemmen zonder slip’ zeker niet overslaan, maar vindt hij het ook leuk als mensen even inhaken bij ‘Bloody Mary’. Voortdurend is er sprake van interactie met het publiek.

Er worden vlaggetjes en zwaaihandjes uitgedeeld, een wedstrijdje gespeeld, een dansje voorgedaan en hup…door naar het volgende nummer.
Na afloop gaat hij graag nog ff op de foto met ieder die dat wil.

Ronnie gaat niet naar huis voordat iedereen een gaatje in zijn knetter heeft!

Ronnie Ruysdael staat op zaterdag 2 oktober op Bokpop Siddeburen

Guilty Pleasure

Guilty Pleasure Coverband

Foute hits! En niet minder dan dat. Muziek die je stiekem toch leuk vindt. Muziek die je eigenlijk niet in het bijzijn van vrienden of bekenden wil luisteren. Muziek die zij toch eigenlijk ook wel heel erg leuk vinden. Deze muziek wordt gebracht door de Guilty Pleasure Coverband. Van Abba en de Backstreetboys tot aan de Macarena.

Deze band maakt van elke gelegenheid een gezellig feest met enkel de leukste Guilty Pleasures!

De Guilty Pleasure Coverband staat op vrijdag 1 oktober op Bokpop Siddeburen

Totally Spice

Totally Spice

Het beste alternatief om de show en de muziek van de Spice Girls te ervaren. Totally Spice is een tribute act bestaand uit vijf heerlijk vlotte goed zingende meiden die een wervelende show met de hits van de Spice Girls brengen.

Totally Spice mag zich de beste internationale tribute van the Spice Girls noemen. De lead- en meerstemmige zang is 100% live. Ook alle bekende ‘moves’ worden tot in de perfectie beheerst. Het is vooral de combinatie van trefzekere zang en dans die deze tribute uniek maakt.

Vanzelfsprekend komen tijdens een show van Totally Spice alle grote hits voorbij. Denk aan ‘Wannabe’, ‘Who Do You Think You Are’, ‘Spice Up Your Life’, ‘Stop’, ‘Say You’ll Be There’ en ‘Viva Forever’. Een feest der herkenning is met deze ‘millionsellers’ van the Spice Girls gegarandeerd.

Totally Spice is bij uitstek geschikt voor een nineties party maar de act zal op geen enkel evenement misstaan. Een optreden van deze meidengroep is sowieso een verrijking voor elk programma.

Totally Spice staat op vrijdag 24 september op Bokpop Siddeburen.

Wat Aans

Wat Aans

Wat Aans! bestaat uit een stel rappende sjompen, FiezeRik (Rik Baptist) en De Beunhaas (Teun Heuvel). Twee ongelooflijk houterige, knullige boeren die eigenlijk niks kunnen. Sinds enkele jaren is Jeroen Russchen de producer (die ook niks kan) die tijdens shows mee gaat om te dj’en en als stagiaire. Al met al, het is niks en juist dat maakt ze de moeite waard. Vooral niet zoeken naar die klootnherrie zoals Trilploat, Sjomp of WOAROMDATTEN!? Wees zuinig op uw oren.

Wat Aans staat op zaterdag 25 september op Bokpop Siddeburen

Rene-Karst

René Karst

Rene Karst heeft dé hit te pakken! Zijn ‘Atje voor de Sfeer!’ wordt overal gedraaid en uit volle borst meegezongen. Met deze zomerhit is Rene Karst met stipt de meest geboekte feestartiest van dit moment!

Een optreden van ‘de man met de groene bril’ is zeker niet standaard. Als geen ander weet René Karst zijn repertoire aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem enorm veelzijdig maakt. Immers, geen feest is hetzelfde. Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist… Wie kan ‘em niet meebrullen! Uiteraard mag deze hit naast zijn “Supergave Tijd” en “Atje voor de Sfeer” niet ontbreken, maar het kan zo maar gebeuren dat René halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers.

Door hits als ” Liever te dik in de Kist” , “Supergave Tijd”, “ Annemarie”, “Tarwesmoothie” “Atje voor de Sfeer!” gaat de carrière van deze sympathieke troubadour als een speer! Naast vele optreden is Rene Karst op dit moment veel op de radio te horen. Zijn ‘Atje voor de Sfeer’ wordt dagelijks gebruikt voor de Radio 538 tune ‘Grapje voor de Sfeer!’. Bekijk de beelden HIER. Ook op tv valt René op. In het voorjaar van 2019 was hij 7 weken lang iedere vrijdag te zien als jurylid van het populaire ‘All Together Now’, gepresenteerd door Chantal Janzen en Jamai.

René Karst staat op zaterdag 2 oktober op Bokpop Siddeburen

Zware Jongens

Zware Jongens

De Zware Jongens hebben sinds het uitkomen van hun eerste single in het jaar 2000 al meer dan 20 hits gescoord.

Hun versie van “Anton aus Tirol” haalde in het jaar 2000 moeiteloos een top-20 notering. De publieksfavoriet “Stil aan de overkant” wordt nog steeds wekelijks in alle stadions vanaf de tribunes gezongen.

In 2007 verschijnt hun allergrootste feestknaller tot nu toe. “De Jodeljump” wordt uitgeroepen tot ‘feesthit van het jaar’ en de Zware Jongens ontvangen hiervoor een party-award. Het liedje wordt ondanks een bescheiden notering in de hitlijsten, in alle kroegen en op alle feesten grijsgedraaid en Fokko en Arie treden onafgebroken op. In de wintersportgebieden is “De Jodeljump” een absolute topper.

Een greep uit het rijke oevre van de Zware Jongens: “Hoog is de zolder“, “De poes van tante Loes“, “Dorst“, “Bonnie Hoep“, “Rosemarie“, “We heffen de glazen” (een bewerking van “Der Alte Dessauer”) en “Het Bier“. Dit laatste nummer wordt in Duitsland een grote hit in de versie van DJ Düsse & Marry. In het Duits heet het nummer “Wiir”.

Begin 2018 komen de heren met “De Kneu“. Een ode aan hun lievelingsvogel, de Kneu. Ondanks een radio en televisie boycot werd het nummer één van de grootste feesthits van het jaar, met bijna twee miljoen views op You Tube.

Augustus 2018 wordt de “Lege Krattenwals“- ook wel de Krattenpolka (opnieuw) uitgebracht. Dit lied, al in 2006 opgenomen is nooit op single uitgebracht. Echter dankzij spontane acties tijdens de Nijmeegse Vierdaagse en op het Truckstar Festival in Assen, waar de “Lege Krattenwals” werd uitgevoerd, werd dit lied in de zomer van 2018 een enorme hit op Facebook en op YouTube. Het stond zelfs op nummer 2 bij Dumpert.

Na de singles “Melk” en “Krijg ik nu nog wat te zuipen” komen de Zware Jongens in september 2020 met een nieuwe plaat. “De snor van Johan Derksen” is een lied waarin de snor van Nederlands meest bekend voetbalcommentator wordt bezongen.

De Zware Jongens staan op zaterdag 25 september op Bokpop Siddeburen

T-Spoon

T-Spoon

Terug van Nooit Weggeweest!!!!

Het is alweer 14 jaar geleden dat Linda Estelle en Shamrock voor het eerst samen op het podium stonden. Vanaf dat moment was er een nieuw tijdperk aangebroken in de Nederlandse popgeschiedenis. Jarenlang domineerde T-Spoon de hitlijsten, met hits als……. No Time 2 Waste, Mercedes Benz, Part of My Life, Smiling, See The Light en natuurlijk de wereldhit ‘Sex On The Beach’

Meer dan 6 miljoen platen werden er verkocht! De wereldwijde doorbraak was met de mega-hit ‘Sex On The Beach’ Dit nummer bracht hun in meer dan 10 landen op een nummer 1 notering. Uitverkochte concerten waren het gevolg. Naast een 10-tal gouden en platina-platen, mochten zij in 1998 de award voor beste Nederlandse dance-act in ontvangst nemen.

Na het vertrek van Linda Estelle is Shamrock terug gekomen bij T-Spoon om wereldwijd shows te geven. Ondertussen concentreerde Linda Estelle zich op haar eigen shows en maakt zij tot op de dag van vandaag deel uit van de gelegenheidsformatie Diva’s of Dance.

Herhaaldelijk werden Linda Estelle en Shamrock gevraagd om weer het ‘gouden’ duo te vormen….. En de aanhouder wint!

Nu voor het eerst na 10 jaar staan Linda Estelle en Shamrock weer samen op het podium in de formatie T-Spoon. Samen met hun acrobatische dansers en hitsongs, laat Nederlands bekendste en beste dance-act de 90’s herleven.

T-Spoon…… Back in Town!!

T-Spoon staat op vrijdag 1 oktober op Bokpop Siddeburen

Paul Elstak

Paul Elstak

Paul Elstak, geboren in Den Haag op 14 Januari 1966, is een bekende
Nederlandse (Happy) Hardcore én Freestyle DJ/producer.

Geschiedenis:

In 1987 begon zijn carriëre als Hiphop DJ toen hij werd aangenomen als resident DJ in discotheek Bluetiek-Inn in Rotterdam. Hier draaide hij samen met de Nederlandse House pionier Peter Slaghuis. In deze tijd ontmoette hij ook Rob Fabrie en Richard van Naamen met wie hij de groep Holy Noise begon. Met Holy Noise had hij een reeks releases op het Hithouse platenlabel (het label van Peter Slaghuis).

In 1991 had Holy Noise hun grootste succes met het nummer ‘James Brown Is Still Alive’. Deze plaat stond op nummer 8 in de Top 40 en was een antwoord op de toenmalige populaire plaat ‘James Brown Is Dead’ van L.A. Style.

Na Holy Noise heeft Paul het Forze DJ Team opgericht, waarmee hij samen met DJ Panic en DJ Lars een trio vormde. Paul zijn kledinglijn ‘Forze’, met de bekende ‘Wanna Play’ beer was in deze tijd erg populair onder de gabbers.

In 1992 richtte Paul Elstak zijn eigen label Rotterdam Records op, (onder Mid-Town records). In 1995 bracht hij hier zijn eerste Paul Elstak single uit met de titel ‘Life Is Like A Dance’. Na deze plaat volgden er nog een aantal commerciële nummers, ‘Luv U More’, ‘Don’t Leave Me Alone’, ‘The Promised Land’, ‘Rave On’ en natuurlijk ‘Rainbow In The Sky’, welke het meest succesvolle was. Al deze singles bereikten de Nederlandse Top 40 in de jaren 90. Inmiddels is dit label opgeheven.

Na de jaren 90:

In 2001 wilde Paul Elstak zich voornamelijk nog op Hardcore richten en begon een nieuw Hardcore label, genaamd Offensive Records. Tot op heden brengt Paul nog steeds Hardcore uit op dit label met zijn eigen unieke stijl. Vanwege de revival van Happy Hardcore en de vele 90ties feesten waar Paul Elstak voor gevraagd werd, is hij zich naast Hardcore, weer actief bezig gaan houden met Happy Hardcore. Hij heeft een druk schema en draait ieder weekend op Hardcore, 90ties en Freestyle feesten.

Zijn fans zijn overal in Europa en zelfs in Australië, USA en Japan is er een trouwe fan base. Op 8 november 2010 komt de door hem geproduceerde titelsong van de film New Kids Turbo uit. 26 maart 2011 won hij een Rembrandt Award voor beste titelsong met dit nummer en op 12 mei 2011 kreeg hij een gouden plaat uitgereikt.

In 2017 scoort Paul Elstak wederom twee grote hits. Samen met rapper Jebroer en producer Dr Phunk produceert hij ‘Kind Van De Duivel’ en ‘Engeltje’. Dit blijkt een onverwachts succes bij het grote publiek. Kind Van De Duivel scoort triple platina in Nederland en Goud in België. De opvolger Engeltje, blijft niet achter en scoort dubbel Platina.

Paul Elstak staat op vrijdag 1 oktober op Bokpop Siddeburen