Artiesten 2022

Ronnie Ruysdael

DJ Roy

Als er 1 diehard DJ een feesttent of festival letterlijk kan afbreken is het wel DJ Roy! Met jarenlange ervaring, uitverkochte shows en prijzen als Beste Cafe DJ van Nederland en Populairste Party DJ van Nederland start dit jaar start zijn nieuwe tour, DJ Roy 2.0!

Deze DJ & Mc in 1 brengt een freestyle set vol energie en vuur, met een duidelijke slogan, FUCK MUSICAL BORDERS, DJ Roy draait wat hij wil en wanneer hij het wil,

Het thema? PARTY HARD!

DJ Roy staat op vrijdag 23 september op Bokpop Siddeburen

Guilty Pleasure

Lawineboys

Een optreden van de Lawineboys is een echte feestexplosie. Inmiddels hebben ze 4 Awards voor Beste Feestact en twee Gouden Platen op zak. Dat kan ook niet anders want hun repertoire is niet gering. Hits als: ‘Sex Met Die Kale’, ‘Joost’, ‘Lawinesong’ en ‘Zuipen’ komen nog steeds op ieder feest voorbij.

In hoog tempo volgen de hits elkaar op. Stilstaan is onmogelijk. Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot schuurfeest, overal krijgen ze het publiek aan het spingen. Met veel energie, humor en een koffer vol eigen Partyhits maken ze van ieder optreden een knalfeest.

De Lawineboys staan op vrijdag 23 september op Bokpop Siddeburen

Guilty Pleasure

Chris Deluxe

Zijn stijl is eclectisch, een mix tussen diverse muziekstromingen. Tracks wisselen elkaar af in verschillende genres zoals hiphop, house, pop, moombahton en classics.

Met scratches en andere technieken mixt hij alles moeiteloos aan elkaar.
Deze manier van draaien maakt hem een graag geziene gast in de clubs maar ook op festivals in binnen- en buitenland.

Regelmatig wordt Chris uitgenodigd bij radiostations zoals Radio 538, SLAM! en 3FM, waar hij de meest besproken Dj sets draait. De video’s hiervan zijn o.a. op YouTube inmiddels honderdduizenden keren bekeken.

Chris Deluxe staat op zaterdag 24 september op Bokpop Siddeburen

Charlie Lownoise Bokpop 2022

Charly Lownoise

Het dak gaat eraf met Charly Lownoise. Sinds hij in de jaren 90 doorbrak met Mental Theo maakt hij vele hits en heeft hij gewerkt en geexperimenteerd met verschillende muzieksoorten en -stromingen. Na een sabattical draait hij weer op volle touren en is hij vaak te zien in Nederland en Duitsland. Wij geven hem een warm welkom op onze 90’s avond op Bokpop Siddeburen!

Charly Lownoise staat op vrijdag 30 september op Bokpop Siddeburen.

Guilty Pleasure

Frans Bauer

Eigenlijk behoeft Frans Bauer geen introductie meer. Sinds zijn grote doorbraak ‘Als Sterren Aan De Hemel Staan’ trekt hij volle zalen en gaat bij elk optreden het dak eraf. Als echte publiekslieveling is Frans Bauer een garantie voor het slagen van ieder feest. Wij verwelkomen hem graag in Siddeburen!

Frans Bauer staat op zaterdag 01 oktober op Bokpop Siddeburen

Guilty Pleasure

One Two Trio

Ooit begonnen als een straatbandje. En die straat is heel groot geworden… In korte tijd groeide One Two Trio uit tot één van de meest gevraagde live feestbands van Nederland. Het trio scoorde een aantal enorme hits (waaronder “Juffrouw Toos”, “Tien Kleine Tuinkabouters” en “Series Uit Mijn Jeugd”) Zes albums zijn er inmiddels uitgebracht waaronder een verzamelaar.

One Two Trio speelt altijd LIVE! Gewapend met een gitaar, basgitaar en een ‘kinderdrumstel’ van alles dwars door elkaar; Het repertoire is enorm: van smartlap tot rock en roll en van disco tot golden oldies. Dit alles overgoten met een pittige feestsaus voorzien van improvisatie en veel interactie met het publiek. Voor iedereen een feest der herkenning!

One Two Trio staat op zaterdag 01 oktober op Bokpop Siddeburen

T-Spoon

Danny Panadero

Een optreden van Danny Panadero is in 1 woord, een belevenis!
Danny Panadero is een entertainer pur sang, die, met humor, theater en een fantastische zangstem, het publiek weet te raken met zijn eigen repertoire en onvervalste meezingers.

Naast zijn Nederlandstalige repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor een Engelstalige hit, deze duizendpoot voelt zich overal thuis. In een huiskamer tussen de schuifdeuren, in een klein café aan de haven of een stadion met 20.000 man publiek, het maakt Danny niet uit. Zijn slogan is: “as Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore”.

Danny Panadero staat op vrijdag 23 september op Bokpop Siddeburen

Rene-Karst

Het Feestteam

Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken.

De award ‘de beste feestact van Nederland’ die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest‘ wordt waargemaakt. Waan je op de beste après-ski party en het leukste carnavalsfeest met de sfeer van het gezelligste tentfeest, zing mee met absolute feestknallers en hos met je vrienden in de polonaise!

Het Feestteam staat op vrijdag 23 september op Bokpop Siddeburen

Guilty Pleasure

Melrose

Met een waanzinnig supervette show verovert de band MELROSE heel Nederland en omstreken!! Een spoor van feest achterlatend!!

The Ultimate Party Tour 2022 The Next Step gaat werkelijk als een speer; een spervuur aan kneitervette hits, meezingers en classics zorgen voor een ongekende ervaring en behoort nu al tot 1 van de meest geboekte shows van NL!

Melrose staat op zaterdag 24 september op Bokpop Siddeburen

Totally Spice

DJ DUNE

Dune heeft sinds begin jaren 90 baanbrekende muziek gemaakt met hun totaal eigen sound. Een mix van Techno, Rave, Happy Hardcore en een snufje Early Hardcore. Dune heeft vele awards op zijn naam staan en vele hits gescoord zoals “Hardcore Vibes”, “I can’t stop raving”, “Million Miles from Home”, “Rainbow to the Stars” “Hand in Hand” en “Are you ready to fly”.
 Tot op de dag van vandaag staat Dune over heel de wereld op het podium. En nu ook in Sibboern!

Dune staat op vrijdag 30 september op Bokpop Siddeburen.

Wat Aans

Nakatomi

Nakatomi is een Nederlands happyhardcore-project van de producers Danski & Delmundo (Dennis van den Driesschen en Wessel van Diepen), ook de mannen achter de internationale successen van Alice Deejay en de Vengaboys. Bekend van de hit Children of the Night en Free! wordt het een echt feestje met deze fantastische zangeres met danseressen!

Nakatomi staat op vrijdag 30 september op Bokpop Siddeburen

Guilty Pleasure

Joost mag het weten

JMHW! neemt je mee op een reis door de Nederlandse pophistorie waarbij alle hoogtepunten vanaf de jaren 70 tot aan nu voorbij komen! Van Golden Earring tot Blof en van Doe Maar tot Nick en Simon…!!! In een drie uur durende show werkt JMHW! van mooie luisterliedjes zoals “Zoutelande” van Blof, naar knallende feestnummers zoals “Viva Hollandia” (Wolter Kroes), “leef” (Andre Hazes jr) en “This is what it feels like” (Armin van Buuren). En sinds JMHW! In 2019 twee prachtige zangeressen met gouden keeltjes aan de band heeft toegevoegd, ontbreken ook Anouk, Linda, Roos & Jessica, Caro Emerald en Davina Michelle niet langer op de setlist.

Dries Roelvink staat op zaterdag 01 oktober op Bokpop Siddeburen

Paul Elstak

K-Liber

K-Liber is voornamelijk bekend geworden in de jaren 90 met de hit “Viben”. Deze Nederlandse groep van Antilliaanse afkomst maken voornamelijk vrolijke muziek waarbij vooral de dames met hun billen gaan schudden. Ready voor een flinke dosis energie? Ga dan maar alvast draaien met je heupen want K-Liber is in the building! De mannen met Antilliaanse roots weten namelijk wel hoe ze een feestje aan de gang krijgen & houden…

K-Liber staat op vrijdag 23 september op Bokpop Siddeburen

Guilty Pleasure

QMusic Foute uur live

Dansen, feesten en het (her)beleven van de allergrootste Foute hits? Die als je ze hoort eigenlijk nog best wel goed zijn! YMCA, Una Paloma Blanca, Sex On The Beach, etc. De QMusic Foute Party is een complete show en al jaren de populairste garantie voor Feest! Want je hoort 4 uur lang de allerFoutste muziek uit het populaire Foute Uur. Natuurlijk worden deze gedraaid door de beste DJ’s.

Het foute uur live van QMusic staat op vrijdag 23 september op Bokpop Siddeburen

Guilty Pleasure

Pater Moeskroen

De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, Dansen’ en ‘Hela Hola’. En wie herinnert zich niet ‘Roodkapje’?!

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud.

Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, in clubs en zalen, gaat de groep jaarlijks de theaters in en is daarin evenzo succesvol. Op het theaterpodium komen de talenten van de vijf multi-instrumentalisten maximaal naar voren en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang.

Pater Moeskroen staat op zaterdag 24 september op Bokpop Siddeburen

Zware Jongens

Hardcore Vibes Band

Haal je Aussie maar weer van zolder, want we gaan hakkûh! De Hardcore Vibes Band bestaat uit zes gabbers – letterlijk en figuurlijk – die alle happy hardcore hits uit de 90’s retestrak live(!) spelen. Zonder enige moeite herbeleef je de gloriedagen van de Hollandse happy hardcorescene. Van de Party Animals en DJ Paul Elstak tot natuurlijk Dune met Hardcore Vibes. Of je deze glorieuze periode nu volop hebt beleefd of toen nog überhaupt niet bestond, je gaat gegarandeerd uit je plaat. Alleen maar klassieke happy hardcorehits stampen door de speakers. De Red Bull vloeit rijkelijk. En de Hardcore Vibes Band laat volle zalen hun trainingspakkie uitzweten.

De Hardcore Vibes Band staat op vrijdag 30 september op Bokpop.

Guilty Pleasure

Dries Roelvink

Dries Roelvink brengt elk feest naar een hoger feestniveau! Dries Roelvink is een Amsterdamse hit zanger. Maar wel eentje die ongetwijfeld behoort tot 1 van de meest bekende, maar ook 1 van de meeste geboekte artiesten van Nederland. Deze geboren Jordanees slaagt er nog steeds in om elke keer weer verrassend uit de hoek te komen. Zo maakte Dries in 2004 een onuitwisbare indruk, in de ANWB commercial, in zijn overbekende “gele” zwembroek.

Dries Roelvink staat op zaterdag 01 oktober op Bokpop Siddeburen