Artiesten 2021

Q-Music The Party

Terwijl Qmusic uitgroeit tot het populairste radiostation van Nederland is Qmusic the Party in het land al jarenlang de populairste garantie voor Feest! Honderden events zijn in een bruisende party getransformeerd door de meest innovatieve show van Nederland. Het adembenemende decor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend. Uiteraard zijn ook de belangrijkste ingrediënten voor een groots feest meer dan goed geregeld: alleen de grootste hits en de aller foutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste DJ’s.

Kom op vrijdag 24 september naar Bokpop Siddeburen.

Ronnie Ruysdael

Melrose

Met een waanzinnig supervette show verovert de band MELROSE heel Nederland en omstreken!! Een spoor van feest achterlatend!!
 
The Ultimate Party Tour van MELROSE  gaat werkelijk als een speer; een 3 uur durend spervuur aan kneitervette hits, meezingers en classics zorgen voor een ongekende ervaring en behoort nu al tot 1 van de meest populaire shows van NL! Bereid je maar voor op een schorre stem the day after….
 

Melrose staat op zaterdag 25 september op Bokpop Siddeburen

Ronnie Ruysdael

Ronnie Ruysdael

Ronnie Ruysdael was de leadzanger van feestband De Sjonnies en staat nu al meer dan 25 jaar op het podium. Hij durft te zeggen dat het nog nooit is gebeurd, dat er geen polonaise werd gelopen. Vandaar ook dat men hem de titel ‘Koning van de Polonaise’ heeft gegeven.

Er worden vlaggetjes en zwaaihandjes uitgedeeld, een wedstrijdje gespeeld, een dansje voorgedaan en hup…door naar het volgende nummer. Na afloop gaat hij graag nog ff op de foto met ieder die dat wil.

Ronnie gaat niet naar huis voordat iedereen een gaatje in zijn knetter heeft!

Ronnie Ruysdael staat op zaterdag 2 oktober op Bokpop Siddeburen

Guilty Pleasure

Guilty Pleasure Coverband

Foute hits! En niet minder dan dat. Muziek die je stiekem toch leuk vindt. Muziek die je eigenlijk niet in het bijzijn van vrienden of bekenden wil luisteren. Muziek die zij toch eigenlijk ook wel heel erg leuk vinden. Deze muziek wordt gebracht door de Guilty Pleasure Coverband. Van Abba en de Backstreetboys tot aan de Macarena.

Deze band maakt van elke gelegenheid een gezellig feest met enkel de leukste Guilty Pleasures!

De Guilty Pleasure Coverband staat op vrijdag 1 oktober op Bokpop Siddeburen

Totally Spice

Totally Spice

Totally Spice mag zich de beste internationale tribute van the Spice Girls noemen. De lead- en meerstemmige zang is 100% live. Ook alle bekende ‘moves’ worden tot in de perfectie beheerst. Het is vooral de combinatie van trefzekere zang en dans die deze tribute uniek maakt.

Vanzelfsprekend komen tijdens een show van Totally Spice alle grote hits voorbij. Denk aan ‘Wannabe’, ‘Who Do You Think You Are’, ‘Spice Up Your Life’, ‘Stop’, ‘Say You’ll Be There’ en ‘Viva Forever’. Een feest der herkenning is met deze ‘millionsellers’ van the Spice Girls gegarandeerd.

Totally Spice staat op vrijdag 24 september op Bokpop Siddeburen.

Wat Aans

Wat Aans

Wat Aans! bestaat uit een stel rappende sjompen, FiezeRik (Rik Baptist) en De Beunhaas (Teun Heuvel). Twee ongelooflijk houterige, knullige boeren die eigenlijk niks kunnen. Sinds enkele jaren is Jeroen Russchen de producer (die ook niks kan) die tijdens shows mee gaat om te dj’en en als stagiaire. Al met al, het is niks en juist dat maakt ze de moeite waard. Vooral niet zoeken naar die klootnherrie zoals Trilploat, Sjomp of WOAROMDATTEN!? Wees zuinig op uw oren.

Wat Aans staat op zaterdag 25 september op Bokpop Siddeburen

Rene-Karst

René Karst

Rene Karst heeft dé hit te pakken! Zijn ‘Atje voor de Sfeer!’ wordt overal gedraaid en uit volle borst meegezongen. Met deze zomerhit is Rene Karst met stipt de meest geboekte feestartiest van dit moment!

Door hits als ” Liever te dik in de Kist” , “Supergave Tijd”, “ Annemarie”, “Tarwesmoothie” “Atje voor de Sfeer!” gaat de carrière van deze sympathieke troubadour als een speer! Naast vele optreden is Rene Karst op dit moment veel op de radio te horen. Zijn ‘Atje voor de Sfeer’ wordt dagelijks gebruikt voor de Radio 538 tune ‘Grapje voor de Sfeer!’.  Ook op tv valt René op. In het voorjaar van 2019 was hij 7 weken lang iedere vrijdag te zien als jurylid van het populaire ‘All Together Now’, gepresenteerd door Chantal Janzen en Jamai.

René Karst staat op zaterdag 2 oktober op Bokpop Siddeburen

Zware Jongens

Zware Jongens

Hun versie van “Anton aus Tirol” haalde in het jaar 2000 moeiteloos een top-20 notering. De publieksfavoriet “Stil aan de overkant” wordt nog steeds wekelijks in alle stadions vanaf de tribunes gezongen. Een greep uit het rijke oevre van de Zware Jongens: “Hoog is de zolder“, “De poes van tante Loes“, “Dorst“, “Bonnie Hoep“, “Rosemarie“, “We heffen de glazen” (een bewerking van “Der Alte Dessauer”) en “Het Bier“. Dit laatste nummer wordt in Duitsland een grote hit in de versie van DJ Düsse & Marry. In het Duits heet het nummer “Wiir”.

Na de singles “Melk” en “Krijg ik nu nog wat te zuipen” komen de Zware Jongens in september 2020 met een nieuwe plaat. “De snor van Johan Derksen” is een lied waarin de snor van Nederlands meest bekend voetbalcommentator wordt bezongen.

De Zware Jongens staan op zaterdag 25 september op Bokpop Siddeburen

T-Spoon

T-Spoon

Terug van Nooit Weggeweest!!!!

Het is alweer 14 jaar geleden dat Linda Estelle en Shamrock voor het eerst samen op het podium stonden. Vanaf dat moment was er een nieuw tijdperk aangebroken in de Nederlandse popgeschiedenis. Jarenlang domineerde T-Spoon de hitlijsten, met hits als……. No Time 2 Waste, Mercedes Benz, Part of My Life, Smiling, See The Light en natuurlijk de wereldhit ‘Sex On The Beach’ Meer dan 6 miljoen platen werden er verkocht!

Nu voor het eerst na 10 jaar staan Linda Estelle en Shamrock weer samen op het podium in de formatie T-Spoon. Samen met hun acrobatische dansers en hitsongs, laat Nederlands bekendste en beste dance-act de 90’s herleven.

T-Spoon staat op vrijdag 1 oktober op Bokpop Siddeburen

Paul Elstak

Paul Elstak

Paul Elstak, geboren in Den Haag op 14 Januari 1966, is een bekende Nederlandse (Happy) Hardcore én Freestyle DJ/producer.

Zijn fans zijn overal in Europa en zelfs in Australië, USA en Japan is er een trouwe fan base. Op 8 november 2010 komt de door hem geproduceerde titelsong van de film New Kids Turbo uit. 26 maart 2011 won hij een Rembrandt Award voor beste titelsong met dit nummer en op 12 mei 2011 kreeg hij een gouden plaat uitgereikt.

In 2017 scoort Paul Elstak wederom twee grote hits. Samen met rapper Jebroer en producer Dr Phunk produceert hij ‘Kind Van De Duivel’ en ‘Engeltje’. Dit blijkt een onverwachts succes bij het grote publiek. Kind Van De Duivel scoort triple platina in Nederland en Goud in België. De opvolger Engeltje, blijft niet achter en scoort dubbel Platina.

Paul Elstak staat op vrijdag 1 oktober op Bokpop Siddeburen